PROMOȚIE -20% – Reducere pentru toata linia produselor 7Oils, pentru perioada 10.08-14.08, doar cu codul cupon 7oils

Termeni si conditii

Termeni legali

  1. Definitii

ALOXXI ROMANIA este brandul distribuit exclusiv de Global Beauty Shop SRL, cu sediul în Bulevardul Basarabia 256 Sector 3 Bucuresti, Bucuresti, Romania, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/6680/2015, cod unic de înregistrare 34599495, având contul RO96BRDE426SV72304704260 deschis la Banca BRD. În referirile următoare ALOXXI ROMANIA înseamnă Global Beauty Shop SRL.

Site reprezinta serviciul electronic interactiv gazduit de, detinut si operat pe internet de catre Global Beauty Shop SRL  si care poate fi accesat la adresa URL aloxxi.ro . Toate informatiile cuprinse in site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate sunt proprietatea Aloxxi Romania.

Produs este considerat orice articol selectat de catre Aloxxi Romania sa faca parte din Colectie.

Colectie reprezinta produsele Aloxxi Romania oferite spre vanzare pe site. Pot exista produse fotografiate aflate in diferite imagini vizibile pe site si care nu fac parte din colectie. Pentru a face parte din colectie un produs trebuie sa fie insotit de o fisa ce contine numele, descrierea,  compozitie, dimensiuni si culori disponibile, mod de intretinere si pret. Acesta este reprodus cat de mult posibil si este oferit spre vanzare.

Client inseamna orice persoana fizica majora sau orice persoana juridica  care actioneaza ca un cumparator si are sau obtine acces la produsele din colectie si la informatiile de pe site prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.).

Comanda o constituie intentia definitiva a unui client de a cumpara un produs aflat in colectie definita prin acceptarea pretului, inclusiv a celui de transport, alegerea unui mod de plata si de livrare si acceptarea acestor termeni si conditii. O comanda este considerata finalizata  dupa completarea campurilor necesare in formularul de comanda si apasarea butonului „confirmare comanda”.

Tranzactie inseamna receptia de catre client a produselor cuprinse in comanda finalizata si incasarea de catre Aloxxi Romania a contravalorii  acesteia.

Newsletter este o scrisoare electronica transmisa catre casuta de email a oricarui client al site-ului care a optat pentru a primi informari periodice privind produsele din colectie.

  1. Oferta de vanzare si Pretul produselor

3.1   Produsele comercializate sunt noi si sunt disponibile pe site in limita stocului disponibil si /sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

3.2   Preturile afisate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care acest lucru este specificat in mod expres pe site. Pretul total de achizitie este compus din pretul produsului + cheltuieli de transport si este cel din momentul finalizarii comenzii. Clientul are obligatia de a achita pretul de achizitie pentru a se putea incheia tranzactia.

3.3   Aloxxi Romania isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Clientului.

3.4   Aloxxi Romania isi rezerva dreptul de a anula sau de a refuza vanzarea oricarui produs din motive legitime si sa informeze clientul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) dupa finalizarea comenzii. Motive legitime sunt : indisponibilitatea produsului, o comanda anormala a clientului, reaua credinta a unui client, existenta unui litigiu cu Clientul cu privire la plata unei comenzi anterioare sau neridicarea de la firma de curierat a unei comenzi anterioare .

3.5   Modalitatile de plata acceptate sunt :

3.5.1   Prin card bancar folosind platforma securizata MOBILPAY. Este acceptata orice carte de credit sau debit emisa sub una dintre siglele: Visa, Mastercard (inclusiv Maestro), Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner’s Club. – vezi pct.-ul 9.2.

3.5.2   Plata ramburs – vezi pct.-ul 9.1.

  1. Lansarea unei comenzi

5.1   Clientul poate comanda online oricare produs din colectie comercializat la un moment dat.

5.2   Prin apasarea butonului de finalizare comanda, Clientul consimte ca datele furnizate de acesta si necesare incheierii tranzactiei sunt cele corecte, complete si adevarate in momentul respectiv.

5.3   Clientul  este de acord sa fie contactat de catre un consilier de clienti al Aloxxi Romania prin orice mijloc de comunicare agreat de Aloxxi Romania, in functie de scop/situatie pentru:

5.3.1   Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.

5.3.2   Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate conform art. 5.3.1 si a pretului de achizitie (care include cheltuielile de transport).

5.3.3   Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

5.4   Aloxxi Romania poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese daca datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte , daca activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natura de partea Aloxxi Romania si/sau partenerilor acestuia, sau fara nicio justificare.

5.5   Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 5.3.

5.6   Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Aloxxi Romania  informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2.

5.7   Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Aloxxi Romania, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

5.8   In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

5.9   Comenzile se preiau de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00.

 

  1. Livrarea produselor

6.1   Orice produs cumparat de pe site este livrat in Romania la adresa de livrare indicata in comanda.

6.2   Livrarea are loc de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00 la termenul de livrare al produselor este 48h – 72h (de la procesarea platii in cazul platii cu cardul) cu exceptia zilelor de weekend si sarbatorilor legale.

6.3   Cheltuielile de transport fac parte integranta din pretul de achizitie alaturi de pretul produsului si sunt evidentiate explicit in momentul finalizarii comenzii. Acestea sunt:

           – 22 lei pentru comenzile cu plata la ramburs sau plata cu cardul

6.4   In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu Aloxxi Romania, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produsului se va confirma impreuna cu consilierul clienti Aloxxi Romania, numai in scris prin email.

6.5   Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si o reprezinta semnatura pe documentele legale de transport. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea documentului de insotire a produselor cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform(e) cu comanda si cu nevoile acestuia.

6.6   Aloxxi Romania isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Aloxxi Romania care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

6.7   Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Aloxxi Romania fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Aloxxi Romania de la acest client.

 

  1.     Returnarea produselor

8.1   “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”, conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse folosind tehnicile de comunicare la distanta.

8.3    Produsele vor fi insotite de formularul de retur completat.

In cazul pierderii formularului de retur, acesta poate fi completat online, la sectiunea “Returnare produse” din partea de jos a Site-ului. De asemenea, o copie a formularului de retur poate fi solicitata prin email sau telefon.

8.4   Clientul se obliga sa expedieze produsele folosind un serviciu de livrare cu confirmare de primire si sa pastreze codul de indentificare al coletului pana la finalizarea procesului de retur.

Adresa de returnare este: Global Beauty Shop SRL, Bulevardul Basarabia 256 Sector 3 Bucuresti

8.5   Cheltuielile asociate livrarii retururilor vor fi suportate de catre client.

8.6   Rambursarea contravalorii produselor se va face dupa receptionarea si verificare produselor, in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea de primire a coletului (conf. 8.4).

8.7   Aloxxi Romania are dreptul de a contacta clientul prin orice mijloc de comunicare (telefon, email, etc) in vederea clarificarii oricarei situatii aparute.

  1. Modalitati de plata

Pretul produselor comandate si a cheltuielilor de transport aferente, insumate reprezinta pretul total de achizitie si este cel din momentul apasarii butonului confirmare comanda. Modalitatile de plata acceptate sunt:

9.1   Plata ramburs

La primirea coletului, se achita pretul total de achizitie in numerar curierului de la firma transportatoare. De la acesta veti primi un document de primire a banilor, emis de catre firma de curierat, pe care va rugam sa il pastrati, acesta fiind dovada efectuarii platii. Acest document va este necesar in cazul in care doriti schimbarea/inlocuirea produsului , sau returnarea acestuia si rambursarea banilor.

9.2   Plata prin card bancar

Se face on-line in momentul efectuarii comenzii. Securizarea platii este asigurata de catre  Netopia conform standardelor 3D Secure VISA si MasterCard. Este acceptata orice carte de credit sau debit emisa sub una dintre siglele: Visa, Mastercard (inclusiv Maestro)

  1.  Securizarea platii

In cazul platii ramburs, din momentul predarii sumei in numerar catre agentul firmei de curierat , se considera ca plata a fost efectuata, transportul si securizarea banilor fiind raspunderea firmei respective.

  1.    Politica de confidentialitate

12.1   Aloxxi Romania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii sunt folosite pentru a trimite Clientului informatii despre comenzile efectuate si stadiul tranzactiei , precum si pentru comunicarea necesara derularii tranzactiei.

12.2   Prin abonarea la Newsletter, Clientul isi da acordul de a fi informat periodic despre ofertele special, promotiile , noutatile aparute pe site, etc.

12.3   Aloxxi Romania se obliga ca datele personale ale Clientilor sa nu fie difuzate catre terti si nici sa nu fie facute publice. Aloxxi Romania nu incurajeaza spam-ul.

12.4   Aloxxi Romania respecta drepturile ce sunt conferite Clientului  de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

12.5   Orice Utilizator/Client poate solicita in mod gratuit stergerea datelor personale din baza de date printr-o scrisoare semnata si datata transmisa prin email la adresa office@aloxxi.ro sau recomandata prin posta.

12.6   Aloxxi Romania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

13.    Forta majora si cazul fortuit

In cazul unui eveniment de forta majora, atat Clientul cat si Aloxxi Romania nu va fi raspunzator pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile .

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie notifice imediat cealalta parte despre producerea acestuia, sa ia masuri de limitare a consecintelor si sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului, pentru a fi exonerate de obligatii.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept oricarei obligatii fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

            14.    Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc. siteu-lui si/sau al oricarui continut trimis de catre Aloxxi Romania  Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii”.

Aloxxi Romania nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Orice accesare a continutului site-ului se face cu respectarea prevederilor din “Termeni si Conditii” valabile in momentul respectiv.

In cazul unui conflict se va incerca stingerea acestuia pe cale amiabila,iar in cazul in care aceasta nu se reuseste, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Orice litigiu se va raporta la Termenii si Conditiile valabile in momentul producerii evenimentului respective.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

15.    Dispozitii finale

Aloxxi Romania isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului. Orice litigiu va fi judecat prin prisma respectivului Termeni si Conditii valabil in momentul aparitiei acestuia.

Aloxxi Romania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Aloxxi Romania isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului aloxxi.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/khost/aloxxi/public_html/wp-content/litespeed/css/eb58ccff8864963c1a702521fa9f0e61.css.tmp): Failed to open stream: No such file or directory in /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler() #1 /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file() #2 /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve() #3 /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url() #4 /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize() #6 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters() #7 /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/core.cls.php(477): apply_filters() #8 [internal function]: LiteSpeed\Core->send_headers_force() #9 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #10 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all() #11 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters() #12 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action() #13 /khost/aloxxi/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action() #14 [internal function]: shutdown_action_hook() #15 {main} thrown in /khost/aloxxi/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130