PROMOȚIE -20% – Reducere pentru toata linia produselor 7Oils, pentru perioada 10.08-14.08, doar cu codul cupon 7oils

Despre Aloxxi

Aloxxi s-a nascut în urma cercetarilor intense si a pasiunii pentru culori a celebrului fondator OPI, George Schaeffer, care pozitioneaza brandul Aloxxi in liga profesionista. Pasiunea pentru colorari artistice, inalta calitate a produselor oferite, programele de educatie profesionala si parteneriatele solide cu saloanele de infrumusetare sunt doar o mica parte din ce reprezinta Aloxxi pe piata mondiala.
 
Echipa Aloxxi cuprinde doar pasionatii de hairstyle cu adevarat uniti in impartasirea cunostintelor si iubirii parului, produsele fiind formulate de stilisti experti. Noi livram produse exceptionale care se dovedesc a face parul mai sanatos, indraznet, stralucitor si mai plin de culoare.

Misiunea Aloxxi

Aloxxi a decis sa investesca in cercetarea ingredientilor, alegandu-le mereu pe cele mai inovatoare si de cea mai inalta calitate. In ultimii ani linia Aloxxi s-a dezvoltat prin inovatii avansate ce concentreaza complexe de vitamine si proteine pentru par.

Formulele sunt pure, produsele Aloxxi fiind fara parabeni, fara gluten, fara sulfati, fara cloruri de sodiu. Ele sunt energizante pentru par si scalp si nu sunt testate pe animale. Noile formule Aloxxi sunt cele mai bune formule pentru frumusetea si sanatatea parului existente astazi pe piata.

Aloxxi a imbogatit formulele cu complexe de vitamine si proteine, ridicand calitatea sampoanelor, tratamentelor, produselor de stilizare si finisare la cel mai inalt nivel, pozitionandu-se astfel in topul brandurilor de produse profesionale pentru par.

Bucura-te acum de produsele aloxxi!

Nu mai astepta! Paseste in universul Aloxxi.

Bucură-te acum de ofertele aloxxi!

Nu mai astepta! Comanda online
produsele tale profesionale
si paseste in universul Aloxxi.