Pentru Profesioniști

♦ ♦ ♦

Aceste produse sunt rezervate profesioniștilor din saloanele din Romania, dar și restul lumii. Cu mici excepții, desigur.

Uită-te printre categoriile de mai jos pentru a afla mai multe.

Andiamo

CREMA COLORANTA PERMANENTA EXPRES

De astazi este posibil sa obtineti culori splendide, vibrante cu acoperire 100% si sa obtineti pana la 4 nivele de deschidere in doar 10 minute cu ANDIAMO Crema Coloranta expres. 

Formulata cu noua Tehnologie TurboDye, ce garanteaza rezultate maxime intr-un timp scurt si protectie a parului prin actiunea de tratare.

 

Dimensions

CREMA COLORANTA PENTRU SUVITE

Creati in par minunate accente luminoase si jocuri de culori intr un singur pas cu noua Crema Coloranta pentru suvite Aloxxi DIMENSIONS. 

Perfect utilizabila pe par natural sau colorat, Aloxxi DIMENSIONS contine noul CDP Complex ce Trateaza parul, Depoziteaza in profunzime pigmenti de culoare și Protejeaza parul de actiunea nociva a razelor UV. 

 

UltraHot

CU PIGMENTI SOLIZI STABILI

Ultra Hot este o gama de culori directe (non-oxidante) semi-permantente, de noua generatie, pentru nuante moderne, intense, vibrante, cu o luminozitate superioara.

CULOAREA REZISTA MAI MULTE (pana la 10 spalari si peste)

NU INTERFEREAZA CU ALTE CULORI

Chroma

CREMA COLORANTA PERMANENTA

Inspiratia din moda italiana si din cea mai avansata tehnologie in domeniu, Aloxxi Chroma este o crema coloranta cu continut scazut de amoniac (mai putin de 1%). 

Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Micro Pigmentilor Cristalizati, ce penetreaza in mod natural in profunzimea firului de par, fara a fi necesara dilatarea cuticulei. 

Tones

CREMA COLORANTA DEMI PERMANENTA FARA AMONIAC

TONES este o crema coloranta fara putere de deschidere, ideala pentru imporspatarea culorii pe lungimi si varfuri, si poate fi utilizata impreuna cu CHROMA si/sau ANDIAMO. 
Se mixeaza cu Oxidant 7 Volume pentru a nuanta fara a deschide. 

Colagen RRx

REGENERARE TOTALA SI REINTINERIRE PENTRU PAR

Spre deosebire de alte produse de reconstructie de pe piata, Colagen RRx regenereaza nu doar partea dura a firului de par, ci patrunde pana in profunzimea partii moi.

Produsele formulate cu Tehnologia de Reparare ofera o regenerare pe baza de proteine!

Fii partenerul nostru de încredere

Pentru colaborari contacteaza-ne la 0734546270 | globalbeauty.shop@yahoo.com

In urma colaborarii, salonul va fi prezentat aici:

Saloanele partenere

Kitty Studio - Salon

Frumusetea este momentul tau in timp! Kitty Studio te insoteste in aceasta calatorie cu servicii si consiliere de calitate. Ritualurile de ingrijire sunt esentiale pentru a evidentia si mentine frumusetea unghiilor si a parului tau. In studioul nostru oferim servicii de manichura cu gel (intretinere si constructie), balayage, suvite, vopsit, tuns, tratamente profesionale si coafat. Va asteptam cu drag!

Oana Bratu - Independenta

Viziteaza-ne pe Facebook pentru mai multe informatii si rezervari.

Denisa Kelaru - Independenta

Afla mai multe de pe paginile Facebook-ul și Instagram