PROMOȚIE -20% – Reducere pentru toata linia produselor 7Oils, pentru perioada 10.08-14.08, doar cu codul cupon 7oils

Pentru profesionisti

Cu o gama completa de culori si accesorii EXCLUSIV pentru SALOANE, culori intense, bogate in pigment si tehnologii avansate, Aloxxi garanteaza CALITATE de exceptie, distractie si un par mai sanatos, stralucitor si puternic de fiecare data.  

Pentru informatii despre produsele noastre, atingeti imagea produselor de mai jos.

1

CHROMA - CREMA COLORANTA PERMANENTA

Inspirata din moda italiana si din cea mai avansata tehnologie in domeniu, Aloxxi Chroma este o crema coloranta cu continut scazut de amoniac (mai putin de 1%).Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Micro Pigmentilor Cristalizati, ce penetreaza in mod natural in profunzimea firului de par, fara a fi necesara dilatarea cuticulei.

1

TONES - CREMA COLORANTA DEMI PERMANENTA FARA AMONIAC

TONES este o crema coloranta fara putere de deschidere, ideala pentru împrospatarea culorii pe lungimi si varfuri, si poate fi utilizata impreuna cu CHROMA si/sau ANDIAMO. Se mixeaza cu Oxidant 7 Volume pentru a nuanta fara a deschide.

COLAGEN RRX - RECONSTUIESTE, REPARA SI REUMPLE CUTICULA FIRULUI DE PAR DETERIORAT

Tratamentul RRX protejeaza legaturile firului de par in timpul proceselor chimice la care este supus acesta si ofera repararea parului deja deteriorat . Acest tratament este singura reteta de care au nevoie stilistii sa intareasca si sa netezeasca parul uscat, fragil, casant.
Dovedit clinic ca imbunatateste sanatatea parului chiar de la prima folosire, intareste si imbunatateste structura firului de par cu pana la 87% si reduce vizibil varfurile despicate cu pana la 88%.

1

ANDIAMO - CREMA COLORANTA PERMANENTA EXPRES

De astazi este posibil sa obtii culori splendide, vibrante cu acoperire 100% si sa obtii pana la 4 tonuri de deschidere in doar 10 minute cu ANDIAMO Crema Coloranta.Formulata cu noua Tehnologie TurboDye, ce garanteaza rezultate maxime intr-un timp scurt si protectie a parului prin actiunea de tratare.

1

DIMENSIONS - CREMA COLORANTA PENTRU SUVITE

Creeaza in par minunate accente luminoase si jocuri de culori intr-un singur pas cu noua Crema Coloranta pentru suvite Aloxxi DIMENSIONS.Perfect utilizabila pe par natural sau colorat, Aloxxi DIMENSIONS contine noul CDP Complex ce trateaza parul, depoziteaza in profunzime pigmenti de culoare și protejeaza parul de actiunea nociva a razelor UV.

1

ULTRA HOT - CU PIGMENTI SOLIZI STABILI

Ultra Hot este o gama de culori directe (non-oxidante) semi-permantente, de noua generatie, pentru nuante moderne, intense, vibrante, cu o luminozitate superioara.

CULOAREA REZISTA MAI MULT, pana la 10 spalari si peste. NU INTERFEREAZA CU ALTE CULORI.

1

PUDRA DECOLORANTA - CONCEPUTA SA CREEZE BLONDURI EXCEPTIONALE

Cu proteine de matase si ulei de masline, protejeaza integritatea firului de par, il face usor de pieptanat si ii pastreaza hidratarea
• ULTRA deschide pana la 9 tonuri
• BLUE controleaza tonurile nedorite de galben – deschide pana la 7 tonuri
• WHITE creaza tonuri calde, naturale– deschide pana la 7 tonuri
• FREEHAND pe baza de argila, nu pateaza si nu se unfla-deschide pana la 7 tonuri
• QUICK LIFT fara amoniac, deschide pana la 5 tonuri in 15 minute

1

OXIDANTI CREMA

Oxidanti PROfesionali de 7, 10, 20, 30 si 40 de volume, creati pentru a garanta o culoare de exceptie oricarei cliente si oricarui tip de par .

Oxidantii cu pigment albastru ( Blue 20 si 40 volume) elimina tonurile excesiv calde in timpul decolorarii parului sau colorarii.

1

COLOURPRIME & COLOURLOCK

COLOURPRIME Tratament pre-colorare – curata delicat, pe baza de plante, protejand scalpul si netezind porii. Ajuta la uniformizarea culorii si la o acoperire mai buna a nuantei.

COLOURLOCK Incheie procesul de vopsire, prelungeste durata de viata a culorii parului, catifeleaza, reduce PH-ul, inchide cuticula si neutralizeaza reziduurile de oxidant dupa vopsire.

Descarca acum
catalogul Aloxxi

Vezi toate produsele noastre! Descarca acum catalogul Aloxxi!

Fii partenerul nostru de incredere

Intra in grupul select al saloanelor partenere si vei avea intotdeauna cele mai bune preturi si  acces la pachetele promotionale exclusive. Foloseste produsele Aloxxi in salonul tau si noi te promovam pe site, pe canalele de social media, in campanii platite, in evenimente,  ca premiu pentru alegerea ta de a colabora cu noi!