Cine suntem?

Suntem o marcă independenta ce vrea sa sparga normele in ceea ce priveste ingrijirea de cea mai inalta calitate a parului. 
Echipa Aloxxi cuprinde doar pasionatii de par cu adevarat uniti in impartasirea cunostintelor si iubirii parului, astfel incat produsele noastre sunt formulate de stilisti experti.
Noi iti livram produse exceptionale care se dovedesc a face parul mai sanatos, indraznet, stralucitor si mai colorat.

Misiunea Aloxxi Haircare consta in servicii valoroase

pentru clienti si relatii personalizate, pline de culoare si pasiune.

In plus, Aloxxi raspunde nevoilor stilistilor si clientilor lor din intreaga lume,

indiferent de tipul de tehnica utilizat sau parul clientilor.

FUNdamentele Aloxxi

Aloxxi s-a nascut în urma cercetarilor intense si a pasiunii pentru culori a celebrului fondator OPI, George Schaeffer, care pozitioneaza brandul Aloxxi in liga profesionista. Pasiunea pentru culori astistice, inalta calitate a produselor oferite, programele de educatie profesionala si parteneriatele solide cu saloanele de infrumusetare sunt doar o mica parte din ce reprezinta Aloxxi pe piata mondiala.
Cea mai mare investitie a brandului se concentreaza in cercetare. Aloxxi puncteaza la capitolul inovatie, aspectul central fiind accentul pus pe vitaminizarea produselor ce contin complexe de vitamine si proteine. Vorbim cu convingere despre produse ce nu contin: sulfati, parabeni, gluten, cloruri de sodiu, etanolamine, ftalati, talc, microsfere, compusi de aluminu si formaldehide.

For Aloxxi, the Color if Life!

What's Your Color Personality?

CE MAI ASTEPTI?

Comanda online produsele tale profesionale si paseste in universul Aloxxi!