DESPRE ALLOXI

PENTRU PĂRUL COLOR

Suntem o Familie de pasionati de par entuziasti uniti in a impartasi cunostintele noastre si dragostea de culoarea parului, ingrijire si stil. Industria noastră testată, formule dovedite clinic, fac toate tipurile de păr mai sănătoase, mai strălucitoare și mai puternice. Sprijinită de educația de la stilistii noștri specialiști, întreaga noastră gamă de produse transformă experiența de păr într-o personalizare personalizată a culorilor FUN, personalizată pentru fiecare client.


CARE ESTE CULOAREA PERSONALITATII TALE?

Știi culoarea pe unghiile tale. Știi culoarea pe buzele tale. Dar știi culoarea care ține de păr? Unde este atitudinea? Unde e moda? Unde este FUN? Acum imaginați-vă transformându-vă într-o zeiță romană, o plăcere a lui Valentino sau o sirenă siciliană. Cu peste 100 de moduri colorate de a vă exprima, culoarea părului devine o vibrantă și distractivă Personalizare a Culorii.

FONDATORUL NOSTRU

Aloxxi Haircare se bucură de simbolul frumuseții și fondatorul OPI George W. Schaeffer, care are o pasiune pentru culoare, calitate și performanță. Continuând angajamentul său față de experiențe unice, servicii de client valoroase și relații personalizate, Aloxxi oferă pe deplin nevoilor stilistului și clienților săi din întreaga lume.


ECHIPA NATIONALA SI ARTISTICA

Pentru a oferi îngrijire specială pentru părul colorat, Aloxxi lucrează cu stilistii de top ai industriei. Aflați mai multe despre FAMILIA noastră de experți de mai jos.